Gimo simhall öppnar igen

8 januari inviger vi Gimos uppfräschade simhall

14.00 är det invigningstal av Jonas Lennström och premiärdopp med kommunalråden Margareta Widén-Berggren och Jacob Spangenberg. Från 15.00 är bassängen öppen för alla och gratis inträde gäller fram till stängning 20.00. I gymmet finns Nordic Gym på plats 14.00-16.30 för frågor och coachning.

Badet är öppet från 2 januari.

För att hitta priser och öppettider kan du klicka här! 

Ansök om bidrag till sommaraktiviteter

Kultur- och fritidsförvaltningen har, precis som förra året, sökt stöd för att anordna gratis sommarlovsaktiviteter. Stödet är ca 200 000 kr och kommer från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF. Pengarna ska användas för att erbjuda gratis sommarlovsaktiviteter och möjliggöra möten över sociala gränser för barn mellan 6-15 år.

Just nu pågår arbetet med att utforma årets program. Kultur- och fritidsförvaltningen bjuder in föreningslivet till att skicka in förslag på aktiviteter tillsammans med uppskattad kostnad. Kontakta barn- och ungdomssamordnare Sanna Hansson. Skicka en beskrivning av din aktivitet; när, var, hur, vilken målgrupp aktiviteten riktar sig till och kostnadsförslag, senast den 14 mars.

Läs mer om bidraget här